Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., LtdZhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., LtdZhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

 • OEM / ODM

      De Machines die van Zhangjiaganghuipu die Co., Ltd vervaardigen in 2002 wordt gevestigd, zijn één van de professionele fabrikanten in pijp buigende machines in Jiangsu-provincie, China. Ons bedrijf bezet een totale oppervlakte van sqms van 2000, en heeft een groep technici. Wij specialiseren ons in onderzoek, ontwikkeling en productie van NC, CNC pijp buigende machines, de snijmachines van de metaalbuis, pijpeind die machines en andere soorten het mechanisme en het materiaal van de pijpverwerking vormen.

      Ons bedrijf voldoet aan de vereisten van furnitures, aan sportenmateriaal, aan autodelen en aan andere industrieën die machines aanbieden en buisproducten ook verwerken. Wij ontwerpen en vervaardigen ook machines van speciale specificatie volgens klantenvereisten, evenals diverse soorten niet genormaliseerd mechanisme en materiaal.

      Ons bedrijf verleent oprecht de betere diensten voor nieuwe en originele klanten krachtens geavanceerde technologieën, uitstekende kwaliteitscontrole en concurrerende prijzen.

 • R & D
Contactgegevens
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ma Luyuan

Tel.: 86-512-58525160

Fax: 86-512-58525760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)