Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitscontrolemaatregelen in het Productieproces van Machines en Materiaal
    Tijdens machines en de materiaalverwerking en het beheer, die de controle van kwaliteit versterken zijn van grote betekenis in het verzekeren van de kwaliteit van machines en materiaalproducten. De productie en de verwerking van machines en materiaal zijn hoofdzakelijk samengesteld uit diverse productieprocessen. wegens de verschillen in productieproces en productiemilieu, worden de verschillende vereisten geplaatst op de kwaliteitscontrole van producten. Om deze reden, zullen wij de kwaliteitscontrole in het productieproces van mechanisch materiaal versterken. In zekere zin, is het de kwaliteitscontrole van het productiesysteem.
    1.Process optimalisering
    De processtroom bezet ongetwijfeld een belangrijke positie in de productie en de verwerking van mechanische gedeelten. Eens heeft de processtroom voldoende scientificity niet en de rationaliteit in het ontwerpproces, wegens de invloed van menselijke factoren, het zal zeer waarschijnlijk de verwerkingscomponenten verminderen. De kwaliteit zal zelfs het tarief van afval verhogen. Door verdere wetenschappelijke optimalisering van processtroom, verstrekken wij een fundamentele waarborg voor de verwerkingskwaliteit van delen en componenten. Onder hen, overwegen wij hoofdzakelijk de volgende twee aspecten tijdens procesoptimalisering. Enerzijds, verwerken wij de delen. De verwerkingskwaliteit wordt volledig overwogen. Anderzijds, wordt de verwerkingsefficiency van de componenten gevergd in overweging, en de verwerkingstijd wordt verkort.
    Bovendien voorafgaand aan de ontwikkeling van delen die, zullen wij volledige voorbereidingen maken om de verwerkte delen nauwkeurig te plaatsen, het voorkomen van verwijzingsfouten te verhinderen toe te schrijven aan het herhaalde vastklemmen, en belangrijke waarborgen te verstrekken voor de kwaliteit van delen verwerking verwerken. Zorg ervoor dat de delen kunnen worden verwerkt in één gaan en voldoen aan de vereisten van productkwaliteit.
    2.Strengthen-proceskwaliteitscontrole
    Tijdens de productie van machines en materiaal, kan het de volgende productieprocessen, zoals omvatten: eerst, aankoop van grondstoffen; ten tweede, het lassen; ten derde, procesverwerking; ten vierde, assemblage; vijfde, test en inspectie.
    Door de controle van de verwerkingskwaliteit van diverse processen in het machines productieproces te versterken, is het voordelig om een belangrijke waarborg voor de productiekwaliteit van de volledige componenten te verstrekken. Voor zeer belangrijke kwaliteitskenmerken, zijn de zeer belangrijke processen en de zeer belangrijke processen opstelling om zeer belangrijke kwaliteitsbewaking en controle uit te voeren, die uiteindelijk een belangrijke waarborg voor de kwaliteit van geëindigd - producten verstrekt.
    Het relevante personeel van ons bedrijf leidt een uitvoerige inspectie van de verwerkingskwaliteit, die hoofdzakelijk de controle, meting en testkwaliteitskenmerken omvat om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit van elk werk aan de technische vereisten kan voldoen. Zodra om het even welke kwaliteitsproblemen bestaan, zullen de uitvoerige analyse en de beoordeling van kwaliteitsinformatie plaatsvinden. Dan kom de factoren te weten die de kwaliteit van verwerking beïnvloeden, doeltreffende maatregelen en tegenmaatregelen dienovereenkomstig nemen, en registreer de kwaliteit van elk productieproces. Na het overgaan van inspectie en het testen, kan het materiaal van ons bedrijf het volgende productieproces slechts ingaan nadat het wordt gekwalificeerd, effectief vermijdend ongeschikte productkwaliteit van het ingaan van het volgende productieproces, en het verstrekken van een belangrijke waarborg voor de verwerkingskwaliteit van het product.
    3.Strengthen de Kwaliteitscontrole van Materialen
    In de verwerking van machines en materiaal, omvat het grondstoffen, hoofdzakelijk halffabrikaten en assemblagematerialen. Enerzijds, versterken wij de inspectie van grondstoffen, en anderzijds, versterken wij de inspectie van het verwerkingsproces. Bovendien is het noodzakelijk om de inspectie en het testen van halffabrikaten en assemblagedelen te versterken, om een belangrijke waarborg voor de prestaties en de kwaliteit van de gehele machine te verstrekken. Daarom zullen wij het assemblageproces van halffabrikaten in realtime, in het bijzonder, monitor controleren of de mechanische geschikte ontruiming en de installaties met de specificaties overeenstemmen en de kwaliteitscontrole van mechanisch materiaal versterken.
    Bovendien op passende wijze zal de test worden aangepast, en de prestaties van de gehele machine zullen worden getest, en de geschreven verslagen zullen dienovereenkomstig worden gemaakt. In het geval van een nonconformiteit, zullen de maatregelen worden getroffen op tijd om het op te lossen.
    4.Provide de betekenis van kwaliteitscontrole van personeel
    Tijdens productie, zullen wij aandacht besteden aan het versterken van de opleiding van kwaliteitsvoorlichting, verder versterkend de volgende aspecten van het werk, die de assemblage van geringe kwaliteit te ontvangen, strikt de productie van producten met gebreken weigeren te belemmeren, en verder de betekenis van de werknemers van kwaliteit te verbeteren. De kwaliteit en het niveau van verwerking van machines en materiaal verstrekken een belangrijke waarborg.

Contactgegevens
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ma Luyuan

Tel.: 86-512-58525160

Fax: 86-512-58525760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)